Utazás & Wellness

Amennyiben a megajándékozott az aktív pihenés és a kényeztetés hódolója, kiváló választás az Utazás & Wellness ajándékkártyánk, amely többek között szállodák, kastélyhotelek, gyógy -és wellness fürdők szolgáltatásainak széles palettáját kínálja.
A kártya a hozzá tartozó, az alábbiakban felsorolt összes elfogadóhelyen a névérték erejéig többször is felhasználható.
Utazás & Wellness ajándékkártya
db feltöltési érték:Ft

Elfogadóhelyek

Balatonfüred
Budapest
Bükfürdő
Győr
Hévíz
Pécs
Sárvár
Elfogadóhelyek letöltése:

Danubius Hotels Group (országos hálózat)

Szállodai élmények ajándékba! Az Ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.

Hévízi Gyógytó (Hévíz)

A Hévízi Gyógytó a világ egyetlen olyan tőzegfenekű, meleg vizű tava, amely az év mind a 365 napján fogadja a gyógyulni- és pihenésre vágyó vendégeit. Fontos hangsúlyozni, hogy a gyógyvíz nem csak gyógyításra, hanem a megelőzésre és kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

Magnolia Day Spa Wellness Szalon (Budapest)

Budapest legújabb exkluzív day spa-ja a Parlament szomszédságában található, kifinomult eleganciájú Magnolia Day Spa.

WorCare Oxivit MOM Park Egészségközpont (Budapest)

Az egészség a siker záloga. A Doktor 24 cégcsoport tagjaként ezért komplex szolgáltatáscsomagokkal segítjük a hozzánk fordulókat. Legyen szó vállalati vagy magánügyfelekről, a legmagasabb szakmai igényeket kielégítő, professzionális szolgáltatással állunk a rendelkezésükre!

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja