Születésnap

Tegye a születésnapot különlegessé ezzel, a számos helyen beváltható ajándékkártyával!
A kártya a hozzá tartozó, az alábbiakban felsorolt összes elfogadóhelyen a névérték erejéig többször is felhasználható.
Születésnap ajándékkártya
db feltöltési érték:Ft

Elfogadóhelyek

Baja
Balatonfüred
Balatonszemes
Budakalász
Budapest
Bükfürdő
Cegléd
Debrecen
Dorog
Dunabogdány
Dunakeszi
Eger
Esztergom
Gödöllő
Gyöngyös
Győr
Hévíz
Hódmezővásárhely
Kaposvár
Kecskemét
Kiskunhalas
Komló
Körmend
Leányfalu
Miskolc
Nagykőrös
Pápa
Pécs
Pilisvörösvár
Ráckeve
Sárvár
Siófok
Sopron
Szeged
Székesfehérvár
Szentendre
Szombathely
Tata
Tököl
Vác
Vecsés
Elfogadóhelyek letöltése:

Central Watch Belvárosi Óraüzlet (Budapest)

Vállalkozásunk Hantos Óraüzlet néven 1999 májusában nyitotta meg üzletét a Budapest, VI. kerület Teréz krt. 46. sz. alatt lévő üzlethelységben. Ahogy a vállalkozás fejlődött, átköltöztünk az V. kerület Bécsi utca 6. szám alá, ahonnan városfejlesztés keretében végzett épületrestaurálás miatt 2010-ben költöztünk jelenlegi helyünkre, az V. kerület, Irányi utca 5. szám alá.

Danubius Hotels Group (országos hálózat)

Szállodai élmények ajándékba! Az Ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.

Forgó Vendéglő (Dunabogdány)

Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől 36 km-re, Visegrádtól alig 5 km-re délre. A Jakab család által 1988-ban alapított Forgó Vendéglő a sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, közvetlenül a homokos strand mellett fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára.

Guess Shop (Hálózat)

Európai stílusáról jól azonosítható, legutolsó divat szerinti trend és a glamour jegyében született kollekciók – a GUESS a világ egyik legszélesebb körben ismert és azonosítható márkája.

Harley-Davidson Budapest (Budapest)

Harley-Davidson Budapest örömmel áll rendelkezésére minden tapasztalt Harley motorosnak és a legendás Harley márka iránt érdeklődőnek egyaránt. Legyél Te is része ennek a csodálatos legendának! Válogass az eredeti Harley-Davidson alkatrészek, kiegészítők és ruházat legújabb választékából.

Hévízi Gyógytó (Hévíz)

A Hévízi Gyógytó a világ egyetlen olyan tőzegfenekű, meleg vizű tava, amely az év mind a 365 napján fogadja a gyógyulni- és pihenésre vágyó vendégeit. Fontos hangsúlyozni, hogy a gyógyvíz nem csak gyógyításra, hanem a megelőzésre és kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

Kismama Divat (Budapest)

2006-ban megnyitott első üzletünk célja, hogy elérhetővé tegye minden kismama számára a divatos és kényelmes öltözködést . Üzleteinkben kényelmesen vásárolhat , ahol minőségi termékeket, változatos és divatos modelleket talál 34-48 méretig.

Kistücsök Étterem - Balatonszemes (Balatonszemes)

„ A hagyomány szeretete a jövő szeretetét is magában hordozza" (Lalla Romano). A neves olasz írónőtől kölcsönzött mottó igen közel áll a Kistücsök által képviselt filozófiához.

Líra Könyv (Országos hálózat)

A Líra csoport elkötelezett a minőségi könyvkiadás és könyvkereskedelem mellett. Hiszünk abban, hogy a XXI. század technikai vívmányai kitágítják a Gutenberg-galaxis lehetőségeit. Az agrártársadalmakat, az ipari korokat, a szolgáltatások évszázadát végigkísérte az írásbeliség fejlődése, az olvasni tudás széleskörű elterjedése, a könyv mindennapi fogyasztási cikké válása. Ez a fejlődési pálya biztosan nem törik meg, inkább kiteljesedik a tudásalapú társadalomban. Mert olvasni jó. Mert újságot, e-mailt, titkos iratot olvasni hasznos. Könyvet olvasni nem csak hasznos, jó is.

Magnolia Day Spa Wellness Szalon (Budapest)

Budapest legújabb exkluzív day spa-ja a Parlament szomszédságában található, kifinomult eleganciájú Magnolia Day Spa.

Opticworld (országos hálózat)

A piaci lehetőségeket kihasználva 2003-ban OPTIC WORLD néven saját kiskereskedelmi hálózat kiépítését és fejlesztését indítottuk, mely azóta 10 optikai üzlettel rendelkezik. Exkluzív üzletünk Budapest szívében, az Andrássy utca 6-ban található. Cégünk jelenleg több, az ország legfrekventáltabb városaiban foglalkozik magas színvonalú látszerészeti tevékenységgel. Vidéken is a lehető legjobban elérhető, a város szívében található üzlethelyiségekben tudunk magas színvonalat prezentálni.

Overland Felszerelés és Ruházati Szaküzletek (Budapest)

Vízálló és szélbiztos ruhákat és lábbelit keresel, amely nem csak túrákon, hanem a városban is megóv az elemektől, mégis kényelmes viselet? Üzleteinkben nemcsak outdoor felszerelést kínálunk, hanem olyan viseletet, amelyben a világon mindenhol komfortosan és biztonságban mozoghatsz: Legyen szó akár európai városnézésről, jávai dzsungeltúráról, vagy akár egy négyezres csúcs meghódításáról, nálunk minden szükséges felszerelést megtalálsz!

Szamos Marcipán (országos hálózat)

Az ünnepek közeledtével látogasson el cukrászdánkba vagy édesség-boltunkba, ahol kiválaszthatja a legfinomabb termékeket, mellyel szeretteinek kedveskedhet.

WorCare Oxivit MOM Park Egészségközpont (Budapest)

Az egészség a siker záloga. A Doktor 24 cégcsoport tagjaként ezért komplex szolgáltatáscsomagokkal segítjük a hozzánk fordulókat. Legyen szó vállalati vagy magánügyfelekről, a legmagasabb szakmai igényeket kielégítő, professzionális szolgáltatással állunk a rendelkezésükre!

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja