Gasztronómia

Kiváló ételek, kiváló italok. Ez az, ami leginkább összehozza az embereket. Gasztronómia ajándékkártyánk az ország számos pontján felejthetetlen gasztronómiai élményt garantál. A megajándékozott kipróbálhatja a magyar és a nemzetközi konyha jellegzetes ételeit, ínyencségeit, remekeit.

A kártya a hozzá tartozó, az alábbiakban felsorolt összes elfogadóhelyen a névérték erejéig többször is felhasználható.

Gasztronómia ajándékkártya
db feltöltési érték:Ft

Elfogadóhelyek

Balatonfüred
Balatonszemes
Budapest
Bükfürdő
Dunabogdány
Esztergom
Győr
Hévíz
Pécs
Pilisvörösvár
Sárvár
Szentendre
Elfogadóhelyek letöltése:

Danubius Hotels Group (országos hálózat)

Szállodai élmények ajándékba! Az Ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában, a szálloda saját szolgáltatásaira, legyen az szállás, étkezés, wellness- és gyógykezelés, vagy akár fitness bérlet.

Forgó Vendéglő (Dunabogdány)

Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől 36 km-re, Visegrádtól alig 5 km-re délre. A Jakab család által 1988-ban alapított Forgó Vendéglő a sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, közvetlenül a homokos strand mellett fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára.

Kistücsök Étterem - Balatonszemes (Balatonszemes)

„ A hagyomány szeretete a jövő szeretetét is magában hordozza" (Lalla Romano). A neves olasz írónőtől kölcsönzött mottó igen közel áll a Kistücsök által képviselt filozófiához.

Szamos Marcipán (országos hálózat)

Az ünnepek közeledtével látogasson el cukrászdánkba vagy édesség-boltunkba, ahol kiválaszthatja a legfinomabb termékeket, mellyel szeretteinek kedveskedhet.

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja