Fashion & Sport

A Fashion & Sport ajándékkártya a divat és a sport szerelmeseinek egyidőben nyújt széles választási lehetőséget. A megajándékozott minőségi sport és ruházati termékeket vásárolhat és magas színvonalú szolgáltatásokat vehet igénybe.
A kártya a hozzá tartozó, az alábbiakban felsorolt összes elfogadóhelyen a névérték erejéig többször is felhasználható.
Fashion & Sport ajándékkártya
db feltöltési érték:Ft

Elfogadóhelyek

Budakalász
Budapest
Cegléd
Dorog
Esztergom
Vác
Elfogadóhelyek letöltése:

Central Watch Belvárosi Óraüzlet (Budapest)

Vállalkozásunk Hantos Óraüzlet néven 1999 májusában nyitotta meg üzletét a Budapest, VI. kerület Teréz krt. 46. sz. alatt lévő üzlethelységben. Ahogy a vállalkozás fejlődött, átköltöztünk az V. kerület Bécsi utca 6. szám alá, ahonnan városfejlesztés keretében végzett épületrestaurálás miatt 2010-ben költöztünk jelenlegi helyünkre, az V. kerület, Irányi utca 5. szám alá.

Guess Shop (Hálózat)

Európai stílusáról jól azonosítható, legutolsó divat szerinti trend és a glamour jegyében született kollekciók – a GUESS a világ egyik legszélesebb körben ismert és azonosítható márkája.

Harley-Davidson Budapest (Budapest)

Harley-Davidson Budapest örömmel áll rendelkezésére minden tapasztalt Harley motorosnak és a legendás Harley márka iránt érdeklődőnek egyaránt. Legyél Te is része ennek a csodálatos legendának! Válogass az eredeti Harley-Davidson alkatrészek, kiegészítők és ruházat legújabb választékából.

Kismama Divat (Budapest)

2006-ban megnyitott első üzletünk célja, hogy elérhetővé tegye minden kismama számára a divatos és kényelmes öltözködést . Üzleteinkben kényelmesen vásárolhat , ahol minőségi termékeket, változatos és divatos modelleket talál 34-48 méretig.

Magnolia Day Spa Wellness Szalon (Budapest)

Budapest legújabb exkluzív day spa-ja a Parlament szomszédságában található, kifinomult eleganciájú Magnolia Day Spa.

Opticworld (országos hálózat)

A piaci lehetőségeket kihasználva 2003-ban OPTIC WORLD néven saját kiskereskedelmi hálózat kiépítését és fejlesztését indítottuk, mely azóta 10 optikai üzlettel rendelkezik. Exkluzív üzletünk Budapest szívében, az Andrássy utca 6-ban található. Cégünk jelenleg több, az ország legfrekventáltabb városaiban foglalkozik magas színvonalú látszerészeti tevékenységgel. Vidéken is a lehető legjobban elérhető, a város szívében található üzlethelyiségekben tudunk magas színvonalat prezentálni.

Overland Felszerelés és Ruházati Szaküzletek (Budapest)

Vízálló és szélbiztos ruhákat és lábbelit keresel, amely nem csak túrákon, hanem a városban is megóv az elemektől, mégis kényelmes viselet? Üzleteinkben nemcsak outdoor felszerelést kínálunk, hanem olyan viseletet, amelyben a világon mindenhol komfortosan és biztonságban mozoghatsz: Legyen szó akár európai városnézésről, jávai dzsungeltúráról, vagy akár egy négyezres csúcs meghódításáról, nálunk minden szükséges felszerelést megtalálsz!

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja