Monobrand/ Egyedi ajándékkártyák

Multistore/ Több helyen beváltható ajándékkártyák

Fashion & Sport
Gasztronómia
Kultúra és Szórakozás
Utazás & Wellness
Karácsony
Karácsony
Születésnap

Kártyatípusok

Célunk, hogy Ön szinte minden alkalomra megfelelő ajándékkártyával lephesse meg az ajándékozottat.
Multistore/Több helyen beváltható tematikus és alkalom ajándékkártyáinkat, valamint a monobrand ajándékkártyáinkat az különbözteti meg egymástól, hogy milyen választási lehetőséget kínál az elfogadóhelyek tekintetében. Az egyes ajándékkártyatípusokra klikkelve megtekinthető az elfogadóhelyek listája.

Monobrand/Egyedi kártyák

Monobrand/Egyedi ajándékkártyáinkkal lehetőség nyílik arra, hogy kedvenc márkájához kapcsolódó egyedi ajándékkártyát vásároljon.

 1. A kiválasztott ajándékkártyára klikkelve megtekintheti, hogy az adott ajándékkártya mely üzletben ill. hálózatban váltható be.
 2. A felhasználás az érvényességi időn belül (feltöltéstől számított 1 év) a névérték erejéig az ajándékkártyához tartozó elfogadóhelyen tetszőleges összegben és alkalommal lehetséges.

Multistore/Több helyen beváltható ajándékkártyák

Multistore/Több helyen beváltható ajándékkártyáinkkal lehetőség nyílik arra, hogy megajándékozott "á la carte" módon élvezhesse a választás szabadságát. 

 1. A kiválasztott témára vagy alkalomra klikkelve megtekintheti, hogy az adott ajándékkártya mely üzleti partnereinknél váltható be.
 2. A felhasználás az érvényességi időn belül (feltöltéstől számított 1 év) a névérték erejéig az ajándékkártyához tartozó összes elfogadóhelyen tetszőleges összegben és alkalommal lehetséges.

  Egy helyen beváltható ajándékkártyák

  Egy helyen beváltható ajándékkártyáinkkal lehetőség nyílik arra, hogy a megajándékozott számára személyessé tegye az ajándékot azáltal, hogy az ajándékkártyát tetszőlegesen kiválasztott üzletre szabja.

  1. Válassza ki azt az üzletet vagy partnert, akihez kapcsolodóan egy helyen beváltható ajándékkártyát szeretne ajándékozni.
  2. A felhasználás az érvényességi időn belül (feltöltéstől számított 1 év) a névérték erejéig az ajándékkártyához tartozó összes elfogadóhelyen tetszőleges összegben és alkalommal lehetséges.

  A vásárlás csak néhány egyszerű lépés

  1. Válassza ki az Önnek tetsző ajándékkártyát!
  2. A „Kosár” funkcióban töltse fel a tetszőleges összeggel (minimum 5.000 Ft- maximum 250.000 Ft értékben)!
  3. Válasszon a fizetési módok közül!
  4. Kártyáját ezek után házhozszállítjuk.
  Kártyatulajdonosoknak:
  Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

  A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja