WorCare Oxivit MOM Park Egészségközpont

 
Város: Budapest
Cím: Alkotás út 53
Irsz.: 1123
Telefon: +36 1-696-12-30
Honlap: www.oxivit.hu/

Az egészség a siker záloga. A Doktor 24 cégcsoport tagjaként ezért komplex szolgáltatáscsomagokkal segítjük a hozzánk fordulókat. Legyen szó vállalati vagy magánügyfelekről, a legmagasabb szakmai igényeket kielégítő, professzionális szolgáltatással állunk a rendelkezésükre! 

Az öngondoskodás, a prevenció ma már egyre több ember számára felmerülő igény. A WorCare - Oxivit Kft. által kínált szűrővizsgálatok segítenek megelőzni a betegségeket, illetve felismerni az akár még tünetmentes, de később komoly problémákat okozó betegségeket. Hosszútávon biztonságérzetet nyújtanak, hiszen aki tisztában van egészségi állapotával, fizikai kondíciójával, nem érheti meglepetés.

Sokrétű szolgáltatásaink megrendelőink minden igényét kielégítik. Nem csak az olyan ismert vizsgálatokat vehetik nálunk igénybe, mint pl az általános belgyógyászati vizsgálat, a teljes laborvizsgálat vagy a szemészeti vizsgálat, de ezek mellett végzünk speciálisabb vizsgálatokat is, mint pl a terheléses EKG vizsgálat, a melanómaszűrés vagy éppen az allergiavizsgálat. Miért várna heteket hónapokat egy ultrahang vagy röntgen vizsgálatra? Foglaljon időpontot, kerülje el a hosszas várakozást, nálunk képzett szakemberek várják.

Szűrővizsgálataink mellett azonban más szolgáltatásokat is kínálunk a hozzánk érkezőknek. Hivatalos oltóközpontként influenza elleni védőoltás beadását is végezzük, de emellett külföldi utazások előtti védőoltások, valamint a méhnyakrák elleni védőoltás beszerzését, beadását is elvégezzük.

A WorCare – Oxivit tevékenysége kezdettől fogva kimagasló szakmai háttérre épül. Speciális módszertan szerint kiválasztott munkatársaink és partnereink mindegyike a legmagasabb szintű - tudományos fokozattal is minősített - szakmai felkészültséggel rendelkezik. Munkánk során nem csak munkatársaink kiválasztására, hanem a felhasznált diagnosztikai eszközök minőségére is kiemelt figyelmet fordítunk.

WorCare Oxivit MOM Park Egészségközpont

1123 Budapest, Alkotás út 53. MOM Park, Medical Center

 

Egy helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártya beváltása kizárólag a fenti elfogadóhelyen (illetve annak hálózatában) lehetséges.

Giftcard WorCare Arany

Több helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártyák beváltása - a fenti elfogadóhely, illetve annak hálózata mellett - a hozzájuk tartozó összes elfogadóhelyen (illetve azok hálózatában) lehetséges.

GiftCard Keresztény ünnepekre
GiftCard Zsidó ünnepekre
Karácsony ajándékkártya 1
Karácsony ajándékkártya 2
Születésnap ajándékkártya
Utazás & Wellness ajándékkártya

Hálózatunk

Worcare Egészségközpont 1062 Budapest
Podmaniczky u. 109.
www.worcare.hu
Kártyatulajdonosoknak:
Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja