Hévízi Gyógytó

 
Város: Hévíz
Cím: Dr. Schulhof Sétány 1.
Irsz.: 8380
Telefon: +36 83-501-700
Honlap: www.hotelspaheviz.hu

A Hévízi Gyógytó a világ egyetlen olyan tőzegfenekű, meleg vizű tava, amely az év mind a 365 napján fogadja a gyógyulni- és pihenésre vágyó vendégeit. Fontos hangsúlyozni, hogy a gyógyvíz nem csak gyógyításra, hanem a megelőzésre és kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

A gyógytó új tóparti épületrésze négycsillagos szállodai szintnek megfelelő szolgáltatásokat nyújt. Szaunavilágunkban és egyéb kényeztető szolgáltatásaink - úgy mint gőzfürdő, tepidárium, jégbarlang, sókamra, merülőmedence, jacuzzi, élménymedence - által javíthatunk testünk védekezőképességén. Wellness részlegünkben, a klasszikus- és speciális masszázsok valamint pedikűr, manikűr, szolárium, Kaviczky szépségápolás mellett megtalálhatóak a méltán híres hévízi kezelések is (iszappakolás, súlyfürdő, hydroxeur, vízsugármasszázs, illatos spa fürdők).

A történelmi fürdőváros gyógy-wellness szállodái közül egyedül a Hotel Spa Hévíz**** áll közvetlenül a festői tóparton. A Hévízi Gyógytó szállodája az eredeti, több százados hévízi gyógyászati tapasztalatot és a modern tudomány eredményeit vegyíti a hagyományos hévízi vendégszeretettel.

Egy helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártya beváltása kizárólag a fenti elfogadóhelyen (illetve annak hálózatában) lehetséges.

Giftcard Spa Hévíz Arany

Több helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártyák beváltása - a fenti elfogadóhely, illetve annak hálózata mellett - a hozzájuk tartozó összes elfogadóhelyen (illetve azok hálózatában) lehetséges.

GiftCard Keresztény ünnepekre
GiftCard Zsidó ünnepekre
Karácsony ajándékkártya 1
Karácsony ajándékkártya 2
Születésnap ajándékkártya
Utazás & Wellness ajándékkártya

Hálózatunk

Hévizi Gyógytó 8380 Hévíz
Dr. Schulhof Vilmos Sétány 1.
www.spaheviz.hu
Hotel Spa Hévíz 8380 Hévíz
Dr. Schulhof Vilmos Sétány 1.
www.spaheviz.hu
Kártyatulajdonosoknak:
Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja