Harley-Davidson Budapest

 
Város: Budapest
Cím: Neszmélyi köz 3.
Irsz.: 1112
Telefon: +36 20 454-5437
Honlap: www.harley.hu

Jellegzetes, mély, semmivel össze nem téveszthető hangját mindenki felismeri a világon. A  Harley Davidson több, mint egy motormárka, a Harley Davidson életmód, életérzés.

 

Ha magyarázni kell miért, soha nem fogod megérteni….

 

A  múlt…és a  jelen…

1903-ban, amikor Bill Harley (23) és Arthur Davidson (22) egy kis műhelyben  megépítették   az első Harley prototípust, - melyet abban az évben még kettő követett- valószínűleg nem gondolták, hogy 2011-ben a nevüket viselő motor még mindig élő legenda, és státuszszimbólum  az egész világon. Sőt, egyre nagyobb tömegeket hódító  legenda, mely a II. világháború után keletkezett, mikor a partraszálló amerikai csapatok Harley Davidsonokkal járták Normandia, majd Nyugat-Európa útjait. Aztán a "dühöngő ifjúság" bőrdzsekis vándorai tették igazán ismertté a márkát.

Harley-Davidson Budapest örömmel áll rendelkezésére minden tapasztalt Harley motorosnak és a legendás Harley márka iránt érdeklődőnek egyaránt.


Legyél Te is része ennek a csodálatos legendának! Válogass az eredeti Harley-Davidson alkatrészek, kiegészítők és ruházat legújabb választékából.

 

Látogass el szalonunkba ahol kitűnő ajándék ötlettel várunk. Garantáljuk, hogy találsz valami hozzád illő Harleyt. Tetőtől talpig felöltözhetsz nem csak motoros, hanem utcai ruházati kínálatunkból. Vidd haza a legendát.

Egy helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártya beváltása kizárólag a fenti elfogadóhelyen (illetve annak hálózatában) lehetséges.

Giftcard Harley Arany

Több helyen beváltható ajándékkártyák

Ezen típusú ajándékkártyák beváltása - a fenti elfogadóhely, illetve annak hálózata mellett - a hozzájuk tartozó összes elfogadóhelyen (illetve azok hálózatában) lehetséges.

Fashion & Sport ajándékkártya
GiftCard Keresztény ünnepekre
GiftCard Zsidó ünnepekre
Karácsony ajándékkártya 1
Karácsony ajándékkártya 2
Születésnap ajándékkártya

Hálózatunk

Harley Davidson Budapest 1112 Budapest
Neszmélyi köz 3.
www.harley.hu
Kártyatulajdonosoknak:
Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja