Fizetés és szállítás


Fizetési módok:

A Cardnet Zrt. a webáruházban megrendelt termékek és a szállítási díj megfizetésére a következő fizetési módokat biztosítja:

  1. Előreutalás a Cardnet Zrt. ERSTE Banknál vezetett 11600006-00000000-50133198 számú bankszámlájára

    Az előreutalás a megrendeléstől számított 5 napos fizetési határidővel lehetséges. Az előreutalás határidőben történő elvégzésének elmulasztása esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni, az utalt összeget pedig visszafizetjük az Ön részére. A szállítási határidő kizárólag a teljes fizetendő összeg, azaz a termékek és a szállítási díj határidőben és Cardnet Zrt. bankszámláján történő jóváírása napjától indulhat meg.

  2. Utánvétel

    Az utánvétel esetén Ön a teljes fizetendő összeget, így a megrendelt Termékek árát, a szállítási díjat és az utánvét díját is a szállító partnerünk munkatársának fizeti meg készpénzben, az ajándékkártya kiszállításával egyidejűleg. Az utánvét díja: bruttó 565 Ft          


Szállítás:

Webáruházunk kizárólag házhozszállítást biztosít, azaz a megrendelt ajándékkártya személyes, a Cardnet Zrt. székhelyén történő átvételére nincs lehetőség. Értékesítési partnereinknél Tematikus, Alkalom és egyes Partnereink ajándékkártyái személyesen is megvásárolhatók a fenn ismertetett módon.

A Szállítás külön díj ellenében történik, amelyet a fent említett módon fizethet meg a Cardnet Zrt. részére. A szállítási díj: bruttó 1 620 Ft, de bruttó 250.000 Ft feletti értékű vásárlás esetén díjmentes.

A Cardnet Zrt. a bevásárlókosárban, illetve a megrendelést visszaigazoló üzenetében is külön, az összesített névérték mellett, feltünteti a kapcsolódó szállítási díjat is.

A Cardnet Zrt. a megrendelt termékek leszállítását lehetőség szerint a megrendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül teljesíti.

A szállításra hétköznaponként 8 és 18 óra között kerül sor.

Kártyatulajdonosoknak:
Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja