Mi az ajándékkártya?

A Gift Card Ajándékkártya egy előre feltöltött értékkártya, amely termék és szolgáltatás vásárláskor a szerződött elfogadóhelyi hálózatban használható fel. Ön igény szerint tetszőleges névértékkel (min. 5.000 Ft, max. 250.000 Ft) vásárolhatja meg a kiválasztott ajándékkártyát, az ajándékozott pedig a  feltöltéstől számított 1 éven belül a névérték erejéig - akár többszöri alkalommal - felhasználhatja azt.

A választás szabadsága szeretteinknek.
Kiemelt előnye az általános ajándékozási gyakorlattal szemben, hogy megadja az ajándékozottnak a választás lehetőségét.

Örömet szerezni!

Mindannyiunk számára fontos, hogy olyan ajándékot adjunk szeretteinknek, melynek ők a legjobban örülnek. Ez nem könnyű feladat. Arra vágyunk, hogy ajándékunk célbataláljon, és ne veszítse el személyes jellegét. Ebben segít a Cardnet Zrt. Gift Card (ajándékkártya) szolgáltatása.

Hogyan működik?

Cardnet Zrt. Gift Card (ajándékkártya) szolgáltatásába olyan minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáló partnereket (elfogadóhelyeket) vontunk be, akik lefedik az ajándékozás legfőbb területeit az utazástól, a sporton keresztül a gasztronómiáig. Az ajándékkártya szerződött partnereinknél váltható be a feltöltéstől számított 1 éven belül a névérték erejéig, akár több akalommal.

Az ajándékkártya szolgáltatás folyamata rendkívül egyszerű.
  1. Az ajándékozó az értékesítési pontjainkon kiválasztja a számára tetsző ajándékkártyát, és a kasszánál feltölteti az ajándékozásra szánt összeggel, majd átadja a megajándékozottnak.
  2. A megajándékozott az ajándékkártyát az elfogadóhelyen (illetve elfogadóhelyeken) a feltöltéstől számított 1 éven belül, akár több részletben is felhasználhatja. A kártyához tartozó elfogadóhelyekről a Beváltás menüpont ad tájékoztatást.

Miért jó döntés az ajándékkártya?

  1. Megadja a választás szabadságát. Számos elfogadóhelyen beváltható.
  2. Szabadon választott (5.000 - 250.000 Ft közötti) összeggel tölthető fel.
  3. A névérték erejéig többször, és a kártya típusától függően akár több elfogadóhelyen is felhasználható.
  4. Nem gyűrődik, tartós és esztétikus. A kártyán lévő egyenleg bármikor lekérdezhető.
  5. Nincs kezelési költség. A feltöltött összeg a teljes névérték erejéig levásárolható.
Kártyatulajdonosoknak:
Szolgáltatásaink kártyatulajdonosok számára:
  • egyenleglekérdezés
  • érvényesség

A Cardnet Zrt. a Szek.org tagja